Комунікативні навички допоможуть тобі не лише у спілкуванні з клієнтом, а й у стосунках із колегами, знайомими та навіть близькими - Logity

Наша мова змінює наше життя – ось чому важливо прокачувати свій рівень комунікації, зберігай пост і читай до кінця.

Ми виділили 5 основних пунктів, на які варто звернути увагу:

✔️ Очисти мову від «забруднювачів»

Протяжне «еее» в бажанні заповнити паузу точно не додасть переконливості твоїм словам. Відправляй на сміття разом зі словами-паразитами. Вчись себе контролювати.

✔️ Структуруй мову

Ми знаємо, що монолог у голові часто звучить набагато крутіше, ніж виходить у реальності. І все ж, пам’ятай, що мова має бути логічною та послідовною. Ти швидко помітиш, що оточуючі розуміють тебе набагато краще.

✔️ Задавай питання

Інакше ризикуєш здатися співрозмовнику неуважним та незацікавленим. Не соромся уточнювати та повторювати слова за співрозмовником він зрозуміє, що ти точно залучений до розмови.

✔️ Вмій слухати

Не чекай своєї черги сказати – зосередься на мові співрозмовника і вникай у розмову – ти точно не пропустиш нічого важливого.

✔️ Заміни негатив

Запам’ятай: немає проблем – є завдання, немає невдач – є досвід, немає обов’язку – є бажання та переваги. Вчись контролювати негативні слова, які можуть тиснути на співрозмовника. Згодом вони підуть з твоєї мови назовні.

Подивіться також

Чому ми постійно шукаємо нових логістів?
Кар'єра
Як потрапити в Logity і що чекає на тебе на співбесіді?
Кар'єра